Посети го Кавадарци

Веб девелопмент / 2021-2021

Проблем

Креирање на веб решение за да се прикажат убавините и тајните кој ги крие Кавадарци.

Овозможување на систем за гласање и рангирање на угостителски објекти.

Дозвола за автоматско превземање на содржина за мобилна апликација и гласање за угостителските објекти преку самата апликација.

КЛИЕНТ:

Општина Кавадарци

РЕШЕНИЕ:

WordPress, Php

ЛИНК ОД ПРОЕКТОТ: