Здраво, јас сум
Кристијан, Веб
Девелопер

0
Завршени
проекти
0 +
Години
Искуство
Рaботење

Веб девелопер, со специализација за оптимизирање, сигурност и стабилност

Веб девелопмент

Изготвување на веб решениа (апликации) во најновите технологии како Node.js, ASP.NET MVC/Core, Angular, WordPress.

дознај повеќе
Софтвер девелопмент
Креирање на софтвер во .NET, node.js поточно electron.js.
дознај повеќе
Оптимизација

Оптимизација на ниво на сервер, код и оптимизација преку load balancing.

дознај повеќе
Сигурност и заштита
Заштитување на податоци од клиентите преку криптирање, хаширање, заштита со сертификати и лимитирање на пристап во зависност од привилегии.
дознај повеќе
background

Едукација и Проекти

2021-
Проект
Субвенции
Веб софтвер

Изработување на веб решение за креирање, аплицирање и менаџирање со субвенции. 

2019-2021
Проект
Ivanoski.Tech - Сметководство
Веб софтвер

Изработка на веб бизиран софтвер за менаџирање со фактури, количина на роба, повторливи фактури.

2021-2021
Проект
Посети го Кавадарци -
Веб девелопмент
Изработка на веб страна за Кавадарци. Решение за рангирање на угостителски објекти.
2019-2021
Проект
Ivanoski.Tech
Веб и софтвер девелопмент

Изработување на веб страница и апликација за менаџирање, наплатување и креирање на веб хостинг услуги (сервери).

2018-2019
Проект
ТАВ
Софтвер

Изработка и приспособување на софтвер за валидација и заштита на податоци од сензитивен карактер.

2018-2019
Проект
Геоинформатика и М-НАВ
Софтвер

Изработка на софтвер за валидација, заштита и безбедно чување на податоци од сензитивен карактер.

2016-2017
Проект
ConsMovement.com
Веб страница

Изработка на веб страница, нејзино одржување и скалирање. Посетена околку 200.000 пати на дневно ниво.

2015-
Факултетско образование
Факултет за информатички науки и компјутерско инженерство

Насока на учење: Компјутерски науки и инженерство - Англиски смер

2011-2015
Средно образование
"СУГС" Раде Јовчевски – Корчагин.

Насока на учење: природно математичка

Просек: Одличен (5.00)

Веб Девелопмент

Совладаност на технологии за веб девелопмент.

HTML, CSS, JS
Node.js
Wordpress
Php, python

Софтвер Девелопмент

Совладаност на технологии за софтвер девелопмент.

Visual Studio
Windows, Linux
C#, Fetch
ASP.NET MVC/Core
background

Контакт

Контакт информации.

Е-маил:
Телефон:
Skype:
Секогаш сум расположен да започнам соработка. Напишете ми порака да направиме нешто заедничко